Nieuws

 

De scans van We Beat The Mountain

 

De scans van We Beat The Mountain

 

Het bedwingen van de afvalberg begint met kennis van de af- valstromen die eraan bijdragen. Welke zijn dat en waar komen ze vandaan? Om hierop antwoord te geven heeft We Beat The Mountain twee scans ontwikkeld om waardevernietiging om te zetten in waardecreatie.

  1. WBTM Scan
  2. Waardescan Kantoormeubilair

 

 

WBTM Scan

De WBTM Scan doorlicht de materiaalstromen in jouw organisatie. In beide gevallen is een verhelderende infographic met nauwkeurige, soms confronterende specificatie van de eigen bijdrage aan de afvalberg. Tegelijkertijd geeft de scan ee naanalyse van het waardepotentieel van jouw afvalstromen voor hergebruik. En daarmee gaan wij graag samen met jou aan de slag.

Wil jij een WBTM Scan laten uitvoeren? Kijk hier voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

 

Waardescan kantoormeubilair

Wat men vaak niet weet is dat gebruikte werkplekken nog veel geld waard zijn. Aan het einde van de afschrijvingstermijn heeft kantoorinrichting nog een aanzienlijke waarde. Vaak ver- dwijnen deze afgeschreven meubels op de afvalberg, wegge- gooid geld vinden wij bij We Beat The Mountain. Het meubilair kan in de meeste gevallen zeker nog een 2e of 3e leven mee, als meubel of als grondstof voor een ander nieuw product. Dit betekent waarde voor jou en minder nieuwe grondstoffen om- dat er minder nieuw meubilair gemaakt hoeft te worden.

Wil jij weten wat de waarde is van jouw oude kantoormeubilair? Kijk hier voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Wil je meer over de scans van We Beat The Mountain weten?

Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen!

 

WBTM in beeld