Nieuws

 

Diensten

Diensten

Minder afval; meer is niet nodig om de berg te bedwingen. Dit betekent dat je kritisch moet kijken naar wat je weggooit. We Beat The Mountain helpt jouw organisatie om de afvalstromen in kaart te brengen. Na onze WBTM Scan weet jij precies welke stromen er zijn en waar kansen liggen voor herwaardering. We helpen je ook bij het benutten ervan, samen met de industrieel ontwerpers, product designers en kunstenaars die deel uitmaken van ons expeditieteam. Zij geven oude materialen nieuw leven in ‘trash2design’ producten, waarvan de opbrengst of het gebruik jouw eigen organisatie ten goede komt.

In de shop van We Beat The Mountain vind je een groeiend, steeds wisselend aanbod van innovatieve ‘trash2design’ producten voor de inrichting van jouw kantooromgeving. De producten zijn niet alleen uniek door hun duurzame herkomst. Ze hebben meestal ook een beperkte oplage met de ‘handtekening’ van een gerenommeerde ontwerper, designer of kunstenaar. Bovendien bieden wij een terugkoopgarantie voor elk verkocht product uit de WBTM Shop, zodat het niet alsnog op de afvalberg belandt.

Welke route je met We Beat The Mountain ook kiest, samen zijn we goed op weg. Naar topprestaties in afvalvermindering en waardevermeerding, wat zowel jouw bedrijfsvoering als het milieu ten goede komt.

WBTM in beeld