Nieuws

 

Betalen

Onze betaalcondities zijn mede afhankelijk van de gemaakte afspraken en worden altijd in de offerte opgenomen, evenals de condities en bijzondere voorwaarden van uw order.

Betalen

U kunt vooruitbetalen door middel van gewone bank/giro overboeking. Uw betaling dient dan vóór 12:00 uur op de werkdag voorafgaand aan de levering op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Onze rekeningnummer is : NL59 INGB 0660 2867 85

In geval van spoedzendingen kunt u vooruitbetalen door middel van een internet spoedoverboeking, waarbij wij uiteraard eventuele bankkosten (max. €4,50) voor onze rekening nemen.


terug naar boven


Contant betalen

Met oog op de veiligheid van onze chauffeurs kunnen wij helaas geen contant geld accepteren bij aflevering van uw bestelling.


terug naar boven


Op factuur betalen

Geregistreerde bedrijven kunnen bij We Beat The Mountain op factuur betalen. Hiervoor moet u aanvullend op de ordergegevens het nummer noteren waarmee u bent ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel. Aan de hand hiervan vragen wij een kredietrapport op. Op basis van deze gegevens geeft onze financiële afdeling wel of geen akkoord voor een betaling op factuur.


terug naar boven


iDeal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

 
Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij We Beat The Mountain volledig gratis.

WBTM in beeld