Nieuws

 

Levertijd

Als ik nu bestel wanneer ontvang ik het dan?

In principe leveren wij binnen 2 werkdagen. Dit is afhankelijk van onze logistieke planning en het afleveradres. Ons streven is uiteraard om uw bestelling binnen 24 uur te bezorgen.


terug naar boven


Levering en transport

Al onze leveringen geschieden vanuit Amsterdam (centraal magazijn) middels onze eigen mensen en onze eigen transportdienst door geheel Nederland. Door deze formule is ons service- en leveringstraject dan ook zeer kort. Bovendien hanteren wij geen franco-ordergrens: al uw bestellingen worden gratis geleverd. Indien er is gekozen voor aflevering van de producten op de werkplek, worden er inhuiskosten in rekening gebracht. Indien er niet voor deze optie wordt gekozen, worden de producten tot de voordeur geleverd. De inhuiskosten variëren per product.

Indien er is gekozen voor aflevering van de producten op de werkplek, worden er inhuiskosten in rekening gebracht. Indien er niet voor deze optie wordt gekozen, worden de producten tot de voordeur geleverd. De inhuiskosten variëren per product.

Feestdagen
Uiteraard kunnen feestdagen van invloed zijn op de te kiezen bezorgdagen en tijdvakken in de kassa. Daarnaast kan het incidenteel voorkomen (bijvoorbeeld door enorme drukte of storingen), dat we de belofte "leveren op dezelfde avond" of "de volgende dag" niet kunnen waarmaken.

Bezorginformatie buitenland en Waddeneilanden
Wij leveren ook in België en Duitsland. Met uitzondering van de Waddeneilanden en het buitenland worden alle leveringen binnen Nederland gratis geleverd. Reden hiervoor is dat de kosten voor levering naar voornoemde gebieden sterk kunnen variëren. Wij vragen u even contact met ons op te nemen via 06–23917151 of via info@webeatthemountain.com zodat wij de exacte transportkosten naar de Waddeneilanden en buitenland voor u kunnen berekenen.


terug naar boven


Een pakketje afhalen

De meeste kleine artikelen (zoals iPad sleeves en dienstblaadjes) kun je zelf afhalen bij een DHL Parcelshop of Parcelstation waar en wanneer het jou uitkomt. Zodra de bestelling voor je klaarligt bij DHL ontvang je een sms of e-mail.

Let op!Neem voor het ophalen van je bestelling bij een DHL Parcelshop een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat.

Het pakje blijft 7 dagen bij een DHL Parcelshop of Parcelstation liggen. Als je het binnen die tijd niet opgehaald hebt, stuurt DHL het terug naar We Beat The Mountain.


terug naar boven


WBTM in beeld