Nieuws

 

Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht).

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het product in je bezit is. Wanneer je meerdere producten in een bestelling hebt bestel, op de dag dat je het laatste product hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door na levering van het product -indien mogelijk in originele verpakking en in originele staat - naar ons te retourneren. Na ontvangst en goedkeuring krijgt u hierover bericht. Het betaalde bedrag zal retour geboekt worden, mits 100% in nieuwstaat. Echter de gemaakte verzendkosten voor de retourzending blijven wel voor uw rekening. De retourzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd). Neemt u wel eerst contact met ons op.

U kunt ons bereiken via info@webeatthemountain.com. Vermeld hierbij wel duidelijk uw ordernummer of factuurnummer.

Sommige producten kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw wens zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. het bedrukken van iPad en macbook sleeves, het aanpassen van meubilair naar, en het inbouwen van producten in een kantoor unit.

Retourneren gaat eenvoudig en makkelijk. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens stuurt u het pakket naar:

We Beat The Mountain
o.v.v. retour + uw bestelnummer
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

WBTM in beeld