Nieuws

 

Over We Beat The Mountain

Bedwing jij de afvalberg?

 

Afval is een breed begrip. En vooral ook heel relatief. Kijk maar naar al die waardevolle producten waarvan de afschrijvingstermijn de levensduur bepaalt. Eenmaal afgeschreven vereist ons economische model dat we overgaan tot vervanging door nieuwe producten. De oude belanden dan op de afvalberg of in de verbrandingsoven. Dit betekent in veel gevallen dat nog werkende producten, bruikbare onderdelen en waardevolle grondstoffen verloren gaan. 

 

Onze afvalberg is dus onnodig hoog. Wij van We Beat The Mountain zijn ervan overtuigd dat we die berg samen kunnen bedwingen. Hoe? Door anders te kijken naar afvalstromen, in het bijzonder die binnen jouw organisatie. Want waar je nu betaalt om van je afval af te komen, liggen vaak juist de kansen om waarde te creĆ«ren. We Beat The Mountain maakt het mogelijk jouw afvalstromen op te waarderen tot producten waarin duurzaamheid en hergebruik vooropstaan. 

 

We Beat The Mountain is in 2010 opgericht met als ultieme doelstelling om afvalbergen wereldwijd te bedwingen. Onze missie is ambitieus, maar niet onmogelijk. Ga jij met ons mee op expeditie? 

Samen bedwingen wij de afvalberg!

 

WBTM in beeld