Nieuws

 

Shop

 

In de webshop van We Beat The Mountain vind je uiteenlopende producten voor de inrichting van jouw kantooromgeving. Wat deze producten gemeen hebben, is dat zij gemaakt zijn van materialen en/of grondstoffen die zonder onze tussenkomst op de afvalberg zouden zijn beland. Ons aanbod komt tot stand via ‘trash2design’ trajecten, waaraan industrieel ontwerpers, product designers en kunstenaars hun medewerking verlenen.

Uniek product, unieke garantie

Het aanbod in de WBTM Shop omvat uiteenlopende kantoorartikelen, van complete werkplekken tot praktische accessoires. Met elk product dat jij aanschaft, bedwing je de afvalberg. Ten eerste omdat het is gemaakt van (her)gebruikte materialen, als resultaat van een Trash2Design traject. Ten tweede omdat wij met onze terugkoopgarantie voorkomen dat jouw aankopen alsnog als afval op die berg belanden.

De WBTM Terugkoopgarantie zegt iets over ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Doordat wij ook de levenscyclus goed kunnen inschatten, weet jij op voorhand wat de restwaarde is waarvoor wij onze producten van jou terugkopen. Daarmee is al bij aankoop van producten uit de WBTM Shop duidelijk dat er aan het einde van de gebruiksduur waarde ontstaat in plaats van afval. En zo bedwingen we samen de afvalberg.

Bezoek de WBTM Shop en laat het ons vooral ook weten als je iets mist. Ook als jij een verkoopkanaal zoekt voor jouw WBTM product dat niet mag ontbreken. Neem gerust contact met ons op of laat een WBTM Scan uitvoeren om de mogelijkheden van jouw afvalstromen te ontdekken.

Wat jij bij ons koopt, kopen wij na gebruik weer terug.

 

 

 

40 oude bureaustoelen terug brengen in de keten = 0,001% reductie van de afvalberg

 

Samen brengen wij hoogwaardige producten terug in de keten.

WBTM in beeld