Nieuws

 

Waardescan kantoormeubilair

 

Weet jij hoeveel jouw kantoorinrichting waard is?

 

Gebruikte werkplekken zijn nog veel geld waard

Wat men vaak niet weet is dat gebruikte werkplekken nog veel geld waard zijn. Aan het einde van de afschrijvingstermijn heeft kantoorinrichting nog een aanzienlijke waarde. Vaak verdwijnen deze afgeschreven meubels op de afvalberg, weggegooid geld vinden wij bij We Beat The Mountain. Het meubilair kan in de meeste gevallen zeker nog een 2e of 3e leven mee, als meubel of als grondstof voor een ander nieuw product. Dit betekent waarde voor jou en minder nieuwe grondstoffen omdat er minder nieuw meubilair gemaakt hoeft te worden.

Kom erachter door een waardescan van je kantoorinrichting uit laten te voeren!

Laat een waardescan uitvoeren en kom er meteen achter hoeveel geld de werkplekken binnen jouw organisatie nog waard zijn, oftewel met het no cure no pay principe. Deze restwaarde kan je weer gebruiken om nieuwe, maar het liefst natuurlijk ge-upcyclede werkplekken aan te schaffen.

Het waardescan report omvat:

  • Een inzichtelijk en helder overzicht welke meteen de totale waarde van de werkplekken in jouw organisatie weergeeft.
  • Een heldere en eerlijke analyse van het waardepotentieel van de werkplekken in jouw organisatie door verloop van tijd.
  • Een gedetailleerde specificatie van de milieu impact van jouw werkplekken wanneer deze wel én wanneer deze niet worden hergebruikt.
  • Het WBTM certificaat, dat je kunt gebruiken om het MVO bewustzijn van jouw organisatie te onderstrepen.

Wil je meteen van je werkplekken af?

Vraag een offerte aan van de Waardescan Kantoormeubilair, want jouw meubilair is gegarandeerd meer waard dan je denkt.

 

WBTM in beeld