Nieuws

 

WBTM Scan

 

Elke organisatie heeft een constante en minder constante stroom van afvalproducten. Maar wat als er nou nog waarde zit in deze kostenpost?

Doe de WBTM Scan

Het bedwingen van de afvalberg begint met kennis van de afvalstromen die eraan bijdrage. Welke zijn dat en waar komen ze vandaan? Op antwoord gegeven heeft We Beat The Mountain een scan ontwikkeld die de materiaalstromen in jouw organisatie doorlicht. Het resultaat is een verhelderende infographic met een nauwkeurige, vaak confronterende specificatie van de eigen bijdrage aan de afvalberg. Het goede nieuws is dat de scan ook een analyse geeft van het waardepotentieel van jouw afvalstromen voor hergebruik. En daarmee gaan wij graag samen met jou aan de slag want afval is geen sluitpost, maar het begin van iets nieuws.

De WBTM Scan levert de volgende concrete resultaten op:

  • een verrassend heldere infographic die in één oogopslag de materiaalstromen in jouw organisatie inzichtelijk maakt;
  • een gedetailleerde specificatie van de afvalstromen die bijdragen aan de afvalberg;
  • een realistische analyse van het WBTM Potentieel, dat aangeeft welke stromen geschikt zijn voor hergebruik binnen de eigen organisatie of als basis/grondstof voor nieuwe producten;
  • het WBTM Certificaat, dat je kunt gebruiken om het MVO bewustzijn van jouw organisatie te onderstrepen

De WBTM Scan, waarvoor wij graag een offerte op maat uitbrengen, brengt met jouw afvalstromen ook de potentie ervan in kaart.

Van waardeloos naar waardevol

Aan de hand van de resultaten van de WBTM Scan bekijken wij samen met jou de mogelijkheden van een 'trash2design' traject. Daarmee zetten we één of meer van jouw afvalstromen om in originele, innovatieve producten die je kunt verkopen, via een eigen verkoopkanaal of de WBTM Shop.

 

Doe jij mee? Dan verslaan wij samen de afvalberg.

WBTM in beeld